Гірськолижний Комплекс Плай
|
|
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 11:37 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
|
Відгуки за минулі роки катання.
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:31 | Сообщение # 61 |
Полковник
|
супер супер))мені дуже сподобалось....там прікольно)))))їдьте не пожалієте)))) і справді..У вихідні дні тут великі черги на прокат, до квиткових кас, на підйомники
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:31 | Сообщение # 62 |
Полковник
|
очень понравилось,теперь только в ПЛАЙ!=)
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:31 | Сообщение # 63 |
Полковник
|
Номера на плай немаю, але знаю шо підйом коштує 20 грн, і там ше є безлімки по 220 грн
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:31 | Сообщение # 64 |
Полковник
|
можете дати номера телефонів "Плай"? Мій шеф хоче їхати на новий рік з сім"єю, хоче всю інформацію про базу:( поможіть, плз, можливо знаєте вартість підйомників, проживання, прокату спорядження, буду дуже вдячна!
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:32 | Сообщение # 65 |
Полковник
|
Прикольний курортик,2 рік возимо туристів туди на автобусі,вигідний по відвіданню,траса супер ,близько до Львова,бажаючим відвідати прошу звертатись
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:33 | Сообщение # 66 |
Полковник
|
цікаве місце для проведення вихідних.недалеко від львова можливість навчитись катанню для дітей це саме те що треба дити в захваті.планую сімею їздити і далі .
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:33 | Сообщение # 67 |
Полковник
|
в конце февраля отдыхал с семьей в Славске и ездил кататься на лыжах на Плай . Всем рекомендую. много восторга и приятных впечатлений. СУПЕР!!!
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:33 | Сообщение # 68 |
Полковник
|
Класно але дуже багато людей
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:35 | Сообщение # 69 |
Полковник
|
Мені чомусь здається що попередні "гості" - конкуренти "Плая", при чому недобросовісні. На місці адміністрації вилучив би коментарі, які АБСОЛЮТНО не відповідають дійсності. Катався там тиждень тому в ВИХІДНИЙ день. Черг на підйомники - "нуль", чи то пак приїхав, через хвилину-дві вже сидиш у кріслі. Ціни в ОБОХ кафе на горі дуже навіть прийнятні: суп - 15-20грн, глінтвейн - 8 грн, м'ясо - 20-25грн і так далі. Черг в кафе також немає. Працювало тиждень тому ДВІ траси і через пару днів повинні були відкриватися ще дві. Гармат на горі по відчуттю штук 30-40. Безлад на підйомнику бачив тільки один раз - впіймали зайця і тут же висадили. Ніяких падінь з крісел і іншого. Аррестори підйомника були але рідко і максимум на двадцять секунд. За день без проблем зробив П'ЯТНАДЦЯТЬ підйомів, реально - до 20ти. Оренда лиж - 70грн/день - дуже осудності. Лижі майже нові, черевики - відмінні. На парковці ТРИ паркувальника, які розводять автомобілі, показують місця і тд, парковка ессно безкоштовна. З негативу можу тільки виділити високу вартість підйомника - 150грн за 10 підйомів, а також готелю - ВІД 500грн за номер (адміністрації варто було б поміняти інфу на сайті).
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:36 | Сообщение # 70 |
Полковник
|
Їздили в Плай 16 січня. З радісного: дійсно, добре організований сервіс + "дюссельдорфовскіе" підйомники, ратрак і джіпчік швидкого реагування для ПП. Є парковка, вона досить велика - і дорогу до станції посипають-розчищають, і навіть є паркувальники)). Але якщо ви без машини - дійсно, знизу доведеться топати метрів 300-400. Є дві закусочних - на самій горі і внизу біля підйомників, + внизу прокат з хорошим вибором (як для України-так взагалі відмінна), причому з лиж хлопчики в прокаті цілком дають хороші рекомендації. Правда, борди там всім у дивину й доводиться командувати з налаштування самостійно - але все гранично ввічливі і готові допомогти). Працюють два 4хкресельних підйомника, черг немає, хоча народу дійсно багато. Час работат з 9 до 17:00. Черга до каси була 5-6 чол, але рухалася швидко. Правда, в 10 ранку вже була черга в прокат - але, по-перше, можна домовитися з вечора, а по-друге - знову ж таки, був вихідний день. У будні, кажуть, все проходить швидше. Вартість прокату 70 грн для дорослих, 50 - для дітей. Вартість скайпаса - 150 грн за 10 катань, ті 15 за одне. Підйомники не зупинялися, службовці стежили за порядком і допомагали злізти - з бордом там зістрибнути і нікого не зачепити досить важко (. Траси були відкриті "півтори" - вгорі і внизу можна було проїхати по шматочку другу + був альтернативний абсолютно "чорний" схил на першій , але деякі ще каталися по нерозчищеній другий, "правою". Їжа за київськими мірками не дорога - 7-10 грн за 100 гр салату, смачна юшка, гаряче вино - 8 грн склянку. Всі смачно - але, ясна річ, не ресторан. Проте до цін та асортименту Інсбрука - дійсно, поки що далеко)). І музика, яка лунає з бістро, не завжди приємна)). Що ще доброго: є дитячий майданчик та невеликий схил, де можна вчити "пінгвіна"). Є інструктори - правда, тільки для лижників, але начебто цілком непогані. Персонал весь у спецодязі, помітити їх легко. З негативів - культура _катающіхся_, у всьому. Починаючи від криків в прокаті з вимогою дати три пари лиж на один заставу, випивкою і спробами пролізти без черги в бістро, і закінчуючи _недопустімим_поведеніем на горі. Я відкаталися 5 разів, і більше не ризикнула - після обіду народ уже був в лихом напідпитку, а катаються відверто погано ((. Ніхто не намагається допомогти впав або подати втекли лижі, ніхто не зупиняється запитати чи "все ок". Незвично)). Знову ж таки, багато дітей без нагляду і без шоломів. Як на мене, незважаючи на всі дрібниці, сам курорт для України _отлічного уровня_. Все псує наша власна культура - а вона "наростала" буде ще довго, і треба і самим Брала участь в її створенні: наприклад, _понятно_ пояснювати людям, що вони не праві))) Багато там, до речі, просто елементарно не знають правил поведінки на горі - навіть не вміють користуватися кріпленнями безпеки і підніжкою на підйомнику)))) І на таблички не дивляться, офкос. Бачила, як соструднікі Плая кілька разів зупиняли кріселку тому, що люди не встигали (та що там, навіть не думали!) Відкрити "підніжку" перед виходом. А таблички попереджають, до речі, висять! і по-українськи написано на поручні: все для народу))). Але по відчуттях - в Плай я обов'язково поїду ще, як снігу побільше буде - до речі, скейпас діє до березня)).
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:37 | Сообщение # 71 |
Полковник
|
Лижі крадуть скрізь, і це проблема, як правильно зазначила Тетяна, не курорту а КРАЇНИ і культури в країні. Що у Волосянці крадуть, що в Мигово, що в Плае. У будній день о 5 вечора на горі було з десяток людей. Тобто взагалі практично нікого. Але я не гарантую що це буде в іншій будній день, ясна річ. Снігу було достатньо для того щоб комфортно кататися поки, десь до обіду, пару місць не обдерли. Але думаю це нормальна історія для будь-якої гори у вихідні. Сніг підсипають кожну ніч. До нинішнього часу обіцяли відкрити ще дві траси, так що їх має бути чотири.
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:37 | Сообщение # 72 |
Полковник
|
Два дні поспіль вперше був у Плай. У порівнянні з Славським сервіс обслуговування супер. Дорого беруть за підйом. Мені дуже сподобалося. Добре приїжджати туди новачкам, для навчання.
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:40 | Сообщение # 73 |
Полковник
|
Весь персонал був гранично, я б навіть сказав Позамежне ввічливий, черг ні на підйомники ні в каси не було) Проблема що дитину можуть вбити - це є. Але тільки, як сказала, Тетяна, через культуру катаються, але ні в якому разі не з-за менеджменті. Глінтвейн на горі купується в окремому барі без черги. Треба тільки пройти позаду спін людей з підносами, я думав зробити це здогадається навіть дитина = Ь)) ..... але дійсно недоробка це те, що у верхньому кафе немає туалету.
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:45 | Сообщение # 74 |
Полковник
|
Олексій, мабуть, вся різниця в нас - я на відпочинку люблю ВІДПОЧИВАТИ а не економити, тому я їду на Плай, живу під горою, прокидаюся о 10 а на гору виповзаю до 11, катаюся на 4х НОРМАЛЬНИХ трасах, їм на горе не тільки картоплю з салом, а ще і з м'ясом, п'ю за день 5-6глінтвейнов по 8грн за склянку, а ввечері після катання відпочиваю знову таки під горою в сауні з теплим басейном на вулиці. І В ПЛАЕ я МОЖУ собі це досить безболісно дозволити. Ви ж, у Буковелі, прокидаєтеся в 7, щоб, який кошмар, заплатити не 294грн як у Плае, а на 20% дешевше, їдете до гори 25кілометров, їсте на горі картоплю з салом за 25грн (яка в Плае коштує 8-10грн) , а ввечері спітнілий і мокрий повертаєтеся знову таки за 25кілометров додому, щоб прийняти душ і лягти спати. Кожному своє, Олексій. Для людини, яка хоче ВІДПОЧИВАТИ, як я, Плай як курорт дешевше Буковеля рази в півтора-два.
|
|
| |
FreeDOM | Дата: Суббота, 09.04.2011, 12:47 | Сообщение # 75 |
Полковник
|
Ув.господа коментують, давайте все називати своїми іменамі.Плай-НЕ КУРОРТ! Офіційна назва-Гірськолижний комплекс Плай.Все там доглянуто, цивільно, все по розуму сделано.НО!! Це всього-лише ГОРА! І до курорту їм ще рости і расті.Горка хороша але спуск всього один! (є декілька відгалужень). Відпочивали у січні Славському-снігу практично не било.Плай-одно спасеніе.Но за 2 дні набридає одноманітність спуска.Цени на січень 2010-бугель-8 грн., кріселка-15.При великої черги на кріселку включали вторую.Пітаніе норма! Глінтвейнчік прекрасний!))) Раджу їде на Плай лижі брати з собою (ну дуже велика черга в прокат!). Ми возили з собою з Славского.Вот Майже і все ... Бажаю адміністрації удачі-розширюйте к-сть спусків!
|
|
| |